Αρχική Σελίδα

Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η τεχνολογία ουράνιων τόξων επαρχία Hunan είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής ιατρικού εξοπλισμού στην Κίνα, που εξυπηρετεί τους τόνους των νοσοκομείων, των κλινικών, των κέντρων έκτακτης ανάγκης και των εργαστηρίων σε όλο τον κόσμο.

 

Η Co. τεχνολογίας ουράνιων τόξων επαρχία Hunan, ΕΠΕ έχει περισσότερο από 24 έτη εμπειρίας στην κατασκευή και την πώληση του ιατρικού εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει κυρίως το υπομονετικό multi-parameter όργανο ελέγχου, το μητρικό/εμβρυϊκό όργανο ελέγχου, τη μηχανή ECG, την αντλία έγχυσης, την αντλία συρίγγων, την αντλία διατροφής, εμβρυϊκό Doppler και άλλα ιατρικά σχετικά προϊόντα. Σαν κατασκευαστή και combo εμπορικών συναλλαγών, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη σειρά προϊόντων μας για τα ιατρικά εφόδια επίτηδες της παροχής της μιας στάσης λύσης στους πελάτες μας. Ο ικανοποιητικός κατάλογος και η σταθερή ικανότητα παραγωγής είναι τα πλεονεκτήματα πυρήνων μας.

 

Η τεχνολογία ουράνιων τόξων επαρχία Hunan έχει καθιερώσει τις ισχυρές επιχειρησιακές σχέσεις με διάφορες διεθνείς επιχειρήσεις στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και του ιατρικού εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο. Προσπαθούμε να εστιάσουμε στις απαιτήσεις των πελατών και να βελτιώσουμε όλες τις υπηρεσίες μας μέσω της ποιοτικής διαχείρισης.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών έχουμε χτίσει μια ισχυρή φήμη για την παράδοση των ανώτερων προϊόντων ιατρικού εξοπλισμού υπηρεσιών & ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500

Ιδρύθηκε Έτος : 1997

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις