Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η τεχνολογία ουράνιων τόξων επαρχία Hunan είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής ιατρικού εξοπλισμού στην Κίνα, που εξυπηρετεί τους τόνους των νοσοκομείων, των κλινικών, των κέντρων έκτακτης ανάγκης και των εργαστηρίων σε όλο τον κόσμο.

 

Η Co. τεχνολογίας ουράνιων τόξων επαρχία Hunan, ΕΠΕ έχει περισσότερο από 24 έτη εμπειρίας στην κατασκευή και την πώληση του ιατρικού εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει κυρίως το υπομονετικό multi-parameter όργανο ελέγχου, το μητρικό/εμβρυϊκό όργανο ελέγχου, τη μηχανή ECG, την αντλία έγχυσης, την αντλία συρίγγων, την αντλία διατροφής, εμβρυϊκό Doppler και άλλα ιατρικά σχετικά προϊόντα. Σαν κατασκευαστή και combo εμπορικών συναλλαγών, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη σειρά προϊόντων μας για τα ιατρικά εφόδια επίτηδες της παροχής της μιας στάσης λύσης στους πελάτες μας. Ο ικανοποιητικός κατάλογος και η σταθερή ικανότητα παραγωγής είναι τα πλεονεκτήματα πυρήνων μας.

 

Η τεχνολογία ουράνιων τόξων επαρχία Hunan έχει καθιερώσει τις ισχυρές επιχειρησιακές σχέσεις με διάφορες διεθνείς επιχειρήσεις στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και του ιατρικού εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο. Προσπαθούμε να εστιάσουμε στις απαιτήσεις των πελατών και να βελτιώσουμε όλες τις υπηρεσίες μας μέσω της ποιοτικής διαχείρισης.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από καθιερωμένος το 1997, η επιχείρηση σύνδεσε το μεγάλο ενδιαφέρον με την έρευνα και η καινοτομία, η γραμμή υπηρεσιών έχει βελτιωθεί συνεχώς. Το 2013, προκειμένου να προσαρμοστεί στη ζήτηση της κινεζικής αγοράς, η Co. τεχνολογίας ουράνιων τόξων, ΕΠΕ συνεργάστηκε με την έναρξη RMS (επιχείρηση των Ηνωμένων Πολιτειών) Πρωθυπουργός-9000 σειρά multi-parameters ελεγκτικός τα όργανα. Η σειρά έχει τις διάφορες ποικιλίες, τις πλήρεις λειτουργίες, την άριστη απόδοση, τα οικονομικά και πρακτικά πλεονεκτήματα, οι οποίες ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των demestic και ξένων νοσοκομείων για τον έλεγχο των οργάνων.

 

Το 2018, προωθήσαμε διάφορα ψηφιακά προϊόντα ηλεκτροκαρδιογράφων, τα οποία ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες των διαφορετικών επιπέδων ιατρικών οργάνων. Έχει τέσσερα χαρακτηριστικά: άριστη εμφάνιση, κατάλληλη λειτουργία, γρήγορη διάγνωση και έξοχη φορητότητα.

 

Το 2019, σε απάντηση στη ζήτηση στην αγορά, η επιχείρησή μας ανέπτυξε και προώθησε την αντλία έγχυσης, την αντλία εγχύσεων, την αντλία διατροφής, το εμβρυϊκό όργανο ελέγχου και άλλο νέο εξοπλισμό ιατρικής φροντίδας, οι οποίοι είναι απλοί να χρησιμοποιηθούν, ο ευφυής και αποδοτικός, υψηλός παράγοντας ασφάλειας και εξυπηρετεί όλα τα είδη ιατρικών μονάδων.

 

 

Η επιχείρηση που εμμένει στην ειλικρινή έως λεπτή επιχειρησιακή φιλοσοφία, με την ισχυρή τεχνική δύναμη, την προηγμένη παραγωγή, τον εξοπλισμό δοκιμής και το τέλειο σύστημα εξασφάλισης ποιότητας, η παραγωγή των πρώτης τάξεως προϊόντων, παρέχει την πρώτης τάξεως υπηρεσία, δημιουργεί την πρώτης τάξεως απόδοση, με την ειλικρίνειά μας για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη της πλειοψηφίας των χρηστών. Με το άριστο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, έχουμε κερδίσει την αναγνώριση των διεθνών επιτακτικών οργανισμών πιστοποίησης: έλαβε το πιστοποιητικό εγγραφής των ιατρικών συσκευών, το ελεύθερο πιστοποιητικό πωλήσεων, το πιστοποιητικό ISO13485, το πιστοποιητικό CE, κ.λπ.

Θα συνεχίσουμε σε έξοχο την τεχνολογία, προηγμένος εξοπλισμός, ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, καλή τοποθέτηση υπηρεσιών, θα είμαστε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα που αφιερώνονται στους πελάτες.

Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΌΞΟ, RUICAN

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500

Ιδρύθηκε Έτος : 1997

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις