Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΤΌΞΩΝ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα του υπομονετικού multi-parameter οργάνου ελέγχου, του μητρικού/εμβρυϊκού οργάνου ελέγχου, της μηχανής ECG, της αντλίας έγχυσης, της αντλίας συρίγγων, της αντλίας διατροφής και εμβρυϊκού Doppler. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΤΌΞΩΝ ξέρει ότι η επιλογή ενός κατάλληλου ιατρικού εξοπλισμού διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην παροχή της υγειονομικής περίθαλψης για να στοχεύσει στους χρήστες, ως εκ τούτου είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε σε το μια ικανοποιώντας λύση και μια υπηρεσία για να ανταποκριθούμε στα πρότυπα των πελατών μας.

   

  Τα προϊόντα της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΤΌΞΩΝ παράγονται υπερήφανα κάτω από την ακριβή επιθεώρηση. Όντας ISO13485 και CE επικυρωμένα, καλύπτουμε όλες εκείνες τις industry-specific απαιτήσεις δεξιά από το ρόπαλο. Οι παραδοσιακές δεξιότητες κατασκευής συνδυάζονται με τις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής με συνέπεια τα ποιοτικά όργανα που ικανοποιούν και υπερβαίνουν την προσδοκία πελατών μας. Η τεχνολογία ουράνιων τόξων βελτιώνει συνεχώς και επεκτείνει τη γραμμή παραγωγής της με την εισαγωγή των καινοτόμων ιδεών για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

   

  Η τεχνολογία ουράνιων τόξων είναι από καιρό εξοικειωμένη με τη λειτουργία σε ένα ιδιαίτερα ρυθμισμένο περιβάλλον σε σχέση με το σχέδιο και την ανάπτυξη των ιατρικών προϊόντων. Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε συνεχώς υψηλό - ποιοτικές ιατρικές συσκευές στους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο και να εξασφαλίσουμε ότι αυτά τα προϊόντα συμμορφώνονται πλήρως και στους διεθνείς και εσωτερικούς κανονισμούς και τις απαιτήσεις πελατών. Παίρνουμε φιλενεργά όλους τους παράγοντες υπόψη από τα αρχικές στάδια σχεδίου και τη δύναμη οι παγκόσμιας ποιότητας βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας, για να φέρουμε τη ιατρική συσκευή σας στην αγορά εγκαίρως και στα πλαίσια του προϋπολογισμού.

   

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 • OEM / ODM

  Η τεχνολογία ουράνιων τόξων έχει μια ισχυρή ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής για να καθαρίσει το σχέδιό σας για την παραγωγή. Δεχόμαστε το cOem και το ODM κατασκευαστικός τα αιτήματα σύμφωνα με τα requirments πελατών. Με βάση τη βαθιές και ευρείες γνώση και την εμπειρία που αποκτιούνται μέσω της κατασκευής ιατρικού εξοπλισμού, εκμεταλλευόμαστε τη βασική τεχνολογία μας και οι γραμμές παραγωγής, για να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα και τις εφαρμογές.

   

  Η συνεχής βελτίωση είναι το modus operandi μας. Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, έχουμε αφιερωθεί σε έναν μοναδικό σκοπό για την προϊόν-βελτίωσή μας την ακρίβεια και την ποιότητα των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης. Η δέσμευση της επιχείρησης για το αρχικό όραμα για τη συνολική ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, οδήγησε το εργοστάσιο σε μια αχαλίνωτη ανάπτυξη στην Κίνα και μια από τις ταχύτατης ανάπτυξης κινεζικές επιχειρήσεις στον ιατρικό τομέα.

   

  Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Στοχεύουμε να βελτιώσουμε τα πρότυπα της υπομονετικής προσοχής και την ποιότητα της παράδοσης υγειονομικής περίθαλψης με την παροχή των ιατρικών προϊόντων και των υπηρεσιών μια εστίαση στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, και ΑΠΛΟΤΗΤΑ. Μέσω της Ε&Α αιχμής και κατασκευαστικός, η τεχνολογία ουράνιων τόξων παρέχει τους ιατρικούς εξοπλισμούς και τις λύσεις στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

   

  Η επιχείρηση είναι τώρα ισορροπημένη σε ένα σημαντικό κύριο σημείο. Μετά από να καθιερώσει ένα λαμπρό παρελθόν, η επιχείρηση είναι στο στάδιο του καθορισμού των νέων αναθεωρημένων στόχων και των στόχων για το σύγχρονο σενάριο του 21$ου αιώνα. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε τις από μακρού υφιστάμενες σχέσεις με τους πελάτες μας βασισμένες στην τιμιότητα και τη διαφάνεια. Είναι τι μας εμπνέει για να βρεί συνεχώς τους καινοτόμους τρόπους να υπερβεί τις προσδοκίες μας συνεργατών και πελατών.

  Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών έχουμε χτίσει μια ισχυρή φήμη για την παράδοση των ανώτερων προϊόντων ιατρικού εξοπλισμού υπηρεσιών & ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Με άλλα λόγια, είμαστε σε αυτό για το μακροπρόθεσμο και εμείς έχουμε το ιστορικό για να το αποδείξουμε, έχουμε καθιερώσει επίσης την ισχυρή αξιοπιστία σε όλες τις περιοχές της επιχείρησής της.

   

  Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και την πώληση…

  • Multi-parameter υπομονετικό όργανο ελέγχου
  • Μηχανή ECG
  • Μητρικό εμβρυϊκό όργανο ελέγχου
  • Εμβρυϊκό όργανο ελέγχου
  • Εμβρυϊκό Doppler
  • Αντλία έγχυσης
  • Αντλία συρίγγων
  • Θρεπτική αντλία
  • Ιατρικά σχετικά προϊόντα
Στοιχεία επικοινωνίας
Hunan Province Rainbow Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lily

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)